BLOG

Pellet SẢN XUẤT ĐƯỜNG DÂY CUNG CẤP GIẢI PHÁP

Nhà > BLOG

4 cara untuk membuat pelet lanjutan kehidupan kilang anda 20 tahun

Thời gian phát hành : 2017-04-05
1023

4 cara untuk membuat pelet lanjutan kehidupan kilang anda 20 tahun.

1. Mesin biomas pelet tiba-tiba dari bilik granulation mengeluarkan bunyi yang tidak bình thường:

Ini bermakna bahawa ruang granulation ke dalam badan asing, seperti skru, kuku, và sebagainya, skru atau paku akan terperangkap dalam hay cincin die, apabila roller atas memerah hal ini.

Apabila sokongan akan muncul menjuntai bunyi, kerana skru, sedikit. Keadaan ini giống như kerosakan yang serius kepada roller và galas roller.

Oleh itu, ia adalah perlu untuk menghentikan kerja mesin and memeriksa serpihan di ruang granulation, keluarkan tepat pada masanya,

Ia adalah yang terbaik untuk bahan mentah menjadi melalui pilahan raya pemisah nam châm nam châm sebelum memasuki kilang pelet, kerana besi serius acane menjejaskan hayat mesin pelet.


2. Jika kelembapan bahan mentah terlalu tinggi, akan ada dua kes berlaku:

1) Menyekat fenomena. Oleh itu, kita cuba untuk menguji bahan-bahahan mentah di dalam air selepas pembinaan, jika kelembapan yang terlalu tinggi apabila kita mempunyai untering kering, và cuba untuk mengelakkan pelet basah apabila pembinaan asan meningkatkan beban pada pelet, ia thành viên kesan hoạt động bình thường mesin Pelet.

2) Tidak akan ada vật liệu; Con lăn và cincin chết telah tergelincir, apabila granulation bahan mentah oleh menggosok pes secara langsung akan cắm hayang mati.

Oleh itu adalah perlu untuk mengawal kelembapan bahran adalah kira-kira 15%.

3. pelinciran automatik pam penggera:

Kerana persekitaran pengeluaran mesin biomas pelet, habuk akas memasuki sistem pelinciran automatik và menyebabkan tiub tersumbat, jadi sistem lonjakan tekanan ack membunyikan penggera. Sistem pelinciran bình thường, tanggungjawab umum pengendali tidak akan perhatian yang cukup, tetapi akibat daripada kedi tidak boleh mendapatlan yang tepat pada masanya, mensebabkan kerosakan bearing, yang anda perghu menghabiskan banyak wang membaiki.


4. biomas pelet kapasiti pengeluaran mesin menurun;

Mesin sinh khối pelet seperti penggunaan tenaga yang tinggi peralatan membentuk. Kehilangan kuasa, kapasiti tidak boleh keluar,

Giống như một loại meningkatkan, một thực phẩm bổ dưỡng có thể được sử dụng để cung cấp thức ăn gia vị, và các thành phần của hạt cà phê granulát, và các loại bánh mì và các loại thực phẩm khác nhau.


chúng tôi tin tưởng rằng kinh nghiệm của chúng tôi và kiến thức thân mật của dòng này sẽ cho phép Mỹ tự tin một ai đó.

liên hệ với Mỹ

không ưa nước 0,216 Kay đường
khu công nghiệp huyện Yên Đài Muping
Sơn Đông Trung Quốc 264.100

+86 531 66699178
Copyright © 2010 - 2017 zhidian All Rights Reserved