BLOG

PELLET PENGELUARAN LINE SOLUTION PEMBEKAL

Laman > BLOG

Lida Pellet Jaminan mesin untuk pelanggan di luar negara

Release time : 2017-05-15
1746

Lida Pellet Jaminan mesin untuk pelanggan di luar negara -Written selepas lawatan ke Malaysia pada April 2017

Bulan lepas, kita menghabiskan satu minggu kepada salah satu daripada pelanggan kami di Malaysia Sabah, walaupun mereka tidak membeli mesin kami sebelum ini, kami menghantar jurutera untuk melihat dan menawarkan penyelesaian kami kepada mereka mengikut keadaan mereka.

susun atur pelet Malaysia

kilang mereka adalah salah satu kilang pembuatan papan kayu tempatan, pemprosesan kayu Albizia, setiap hari menjana banyak sisa kayu dan kulit.

bahan-bahan kayu untuk membuat pelet kayu bahan-bahan kayu untuk membuat pelet kayu

bahan malaysia untuk membuat pelet kayu kulit kayu sisa untuk membuat pelet kayu

Mereka mahu untuk mengitar semula sisa ini untuk membuat keuntungan yang lebih, Jadi dua tahun sebelum ini, mereka membeli mesin-mesin dari pembekal lain di China, membelanjakan kira-kira US $ 1.5 Juta.Tetapi selepas melawat kilang mereka, kami mendapati banyak masalah kepada barisan pengeluaran pelet mereka, dan barisan pengeluaran mereka kini berhenti untuk pembaikan, yang membawa mereka kerugian yang tidak berkesudahan dalam keuntungan, masalah utama mereka adalah di bawah:

1. Jumlah reka bentuk talian adalah tidak teratur, tumbuhan mereka adalah sangat besar, kira-kira 60000㎡, tetapi kilang mereka masih kelihatan kecil, kerana reka bentuk mereka tidak diperintahkan.

kayu mesin chipper untuk membuat pelet, 5ton / jam pemanasan dapur untuk membuat pelet, bekalan haba untuk pengering

2. Jumlah masalah talian habuk kayu adalah sangat serius, persekitaran kerja pekerja adalah sangat buruk .Mereka tidak mengambil apa-apa langkah-langkah tentang bukti habuk papan, yang akan menyebabkan masalah yang sangat besar untuk pelanggan.

masalah habuk kayu manakala operasi barisan pengeluaran kayu pelet masalah habuk kayu manakala pengeluaran pelet

3. Mesin pelet mendatar mereka tidak boleh membuat pelet yang sangat baik, pelet mereka adalah sangat pendek dan dengan banyak retak, sudah tentu, ia adalah mustahil untuk pelanggan untuk menjual pelet dengan harga yang sangat baik.

kilang pelet mendatar tidak sesuai untuk pengeluaran biomass pelet pelet kayu kecil yang dibuat oleh kilang pelet mendatar

buruk pelet kualiti dibuat oleh pelanggan kami pelet kayu dalam beg

Selepas perbincangan terperinci dengan pelanggan, kami bekerja satu penyelesaian baru untuk kilang pelet mereka, jumlah talian adalah 3ton / jam barisan pengeluaran peletkelebihannya adalah bukti habuk papan, dan ruang dan penjimatan .Total Saiz ruang talian kos adalah 14 * 80meters, termasuk bahan gudang .Kami cincin menegak die pelet barisan pengeluaran boleh menyelesaikan masalah pelanggan dengan sempurna dan akan membawa lebih banyak keuntungan kepada pelanggan.

Lida 3t / jam barisan pengeluaran kayu pelet, tanpa habuk papan, dan menjimatkan ruang

Pelanggan amat berpuas hati dengan penyelesaian kami, dan kami telah mengesahkan perintah baru untuk menggantikan dan membesarkan kapasiti pelet barisan pengeluaran.

Kami sentiasa percaya, kepercayaan pelanggan adalah berharga, kami tidak akan meninggalkan pelanggan selepas jualan .Dan sentiasa percaya, perkhidmatan selepas jualan hanya permulaan antara kerjasama .The kepuasan pelanggan adalah usaha kami. Kami akan cuba yang terbaik untuk membuat keuntungan untuk pelanggan kami, yang beriman kepada kita ~~

Lida pelet jentera mempunyai pasukan perkhidmatan selepas jualan yang kukuh Lida pelet jentera mempunyai pasukan jurutera yang sangat kuat

Kami Percaya bahwa PENGALAMAN dan Pengetahuan Yang Mendalam Garis ini kepada Akan melayakkan Kita Untuk Keyakinan Anda.

HUBUNGI KAMI

Tiada 0216 qinshui jalan Zhongkai
Taman Perindustrian yantai daerah Mupeng Taman Perindustrian Yantai daerah Mupeng

+86 531 66699178
Copyright © 2010 - 2017 zhidian All Rights Reserved